THE CONFIDENCE ISSUE

THE CONFIDENCE ISSUE

Confidence. Oftewel zelfvertrouwen. Een veel besproken onderwerp, voornamelijk onder vrouwen. Sommigen hebben er een overvloed van, anderen weer minder. Maar wat maakt nou of je dat extra vleugje zelfvertrouwen hebt of niet? Een topic waar ik bij Lashelle heel graag dieper op inga.

Zelfvertrouwen is binnen Lashelle by MM een van de meest belangerijke en besproken topics. Bij Lashelle willen we dat alle vrouwen niet alleen zoveel mogelijk zelfvertrouwen uitstralen maar dit ook diep vanbinnen voelen. Elks op hun eigen manier. Maar wanneer heb je nu eigenlijk genoeg zelvertrouwen? En als je hier te weinig van hebt, hoe krijg je er dan meer van?

Laten we beginnen met het feit dat zelfvertrouwen binnenin zit. In je eigen mind, body en soul. Je voelt dit, of je voelt dit niet. Daarnaast komt ook nog eens kijken dat het voor anderen lijkt of je veel zelfvertrouwen hebt, terwijl je dit misschien zelf niet eens zo ervaart.

Zelfvertrouwen krijg je om te beginnen als je goed in je vel zit en dit ook zo ervaaart. Althans, dat is mijn mening. En eerlijk is eerlijk, voor iedereen is dit anders. Daarnaast draagt de manier waarop jij denkt daar ook aan bij. Als je continu tegen jezelf blijft zeggen hoe onzelfzeker je bent zal je dit alleen maar meer voeden.

Ik heb Lashelle in 2020 opgericht met het idee vrouwen lekker in hun vel te laten voelen en ze meer zelfvertrouwen te geven. Voor mij is make-up altijd al een geweldige tool geweest om mijn zelfvertrouwen te boosten. Over mijn huid ben ik over het algemeen altijd al wel tevreden geweest, dus ligt de focus bij mij met name op mijn ogen. Mooie sprekende ogen kunnen mij echt mega veel confidence geven. Ik liet daarom maandelijks mijn lashes, aka wimperextensions bijwerken. Deze waren letterlijk “my best friend” als het op mijn zelfvertrouwen aankwam. Totdat ik hier na een aantal maanden een allergische reactie op kreeg. Bye bye beautiful eyes, dus bye bye confidence. En ja, hello broze dunne en ineens veel kortere wimpers. Mijn eigen wimpers was ik gelukkig niet volledig kwijt maar door het ineens oh zo grote verschil van mooie lange wimpers naar niks was natuurlijk shocking. Daar komt ook nog eens bij dat mijn oogleden nog wekenlang rood en opgezwollen zijn gebleven en ik zeker 3 maanden geen makeup mocht gebruiken. Na weken zonder mascara, oogschaduw of andere “eyemakeup” te hebben rondgelopen wilde ik een oplossing. Toen ik uiteindelijk bij magnetische lashes terecht kwam, was dat een ware eye-opener. Letterlijk en figuurlijk 😉 En zo bouwde ik mijn confidence weer op. Mooie makeup met opnieuw mooie sprekende ogen. Niet voor niets is Lashelle’s brand slogan, “ a confident look in the eyes, never goes out of style” .

Uiteindelijk is zelfvertouwen iets wat je voor je eigen moet bepalen. Voor mij is het nu eenmaal mijn makeup die er veel aan doet. Maar voor jou kan dit heel wat anders zijn zoals je lichaam, je kleding, de manier waarop je denkt dat anderen naar je kijken, etc. Bepaal goed voor jezelf wat jou net dat extra meer zelfvertrouwen geeft, en werk daaraan. Leg hier de focus op.  Hetgene dat jou juist minder zelfvertrouwen biedt prober je zoveel mogelijk los te laten. Er zijn talloze manieren om de negatieve vibes om je heen weg te werken, maar daar gaan we nu niet dieper op in. Door extra te focussen op hetgene wat jou veel zelfvertrouwen geeft zal je hier juist meer van opbouwen. En honestly, wie wil dat nou niet?

Laat weten wat je van deze blog vond door hieronder een comment achter te laten en maak kans op 10% korting!

Read more

THE SELFCARE ISSUE

THE SELFCARE ISSUE

Comments

Martine

True! Als ik wimperextensions draag, heeft het hetzelfde effect op me zoals wanneer ik bijvoorbeeld op highheels loop. Het zelfvertrouwen en ‘Queen gevoel’ pompt dan door men aders ☺️ En niets zo handig als jullie prachtige wimpers! Een tijdje geleden kado gekregen en nu wil ik niets anders meer! Geen gedoe meer met lijm, allergische reacties, en s’ avonds kan ik ze lekker afnemen en mijn huid behandelen zonder te moeten denken aan mijn wimpers. Thanx for changing my life! 😄🥰

Teuta Baleci

Omg love this!😍🫶🏼

All comments are moderated before being published.